Illustration

Janet Weijman

In mijn pubertijd begon ik last te krijgen van hoofdpijn. Het begon als spanningshoofdpijn en later, na mijn 20e, ontwikkelde het zich tot migraine. Elke maand, rond mijn menstruatie periode, werd ik overvallen door heftige migraineaanvallen. Ik moest dan het hele weekend in een donkere kamer doorbrengen, met bonkende hoofdpijn en een gevoel alsof mijn hoofdkussen een baksteen was.

Jarenlang dacht ik dat ik gewoon moest leren leven met deze klachten. Mijn moeder had immers ook migraine, dus ik ging ervan uit dat het erfelijk was en er niets aan te doen was.

Het keerpunt kwam toen ik op mijn 35e een ingrijpende beslissing nam over mijn leven. Door voor mezelf te kiezen en me los te maken van een streng geloof en een huwelijk, kreeg ik de ruimte om mezelf te ontdekken.

Op dat moment begon ik aan persoonlijke ontwikkeling en veranderde ik mijn mindset. Ik begon te werken met de psychologie van kleur en kleurpersoonlijkheden, waardoor ik een diep begrip kreeg van wie ik werkelijk ben en wat ik wil in het leven.

Het resterende beetje hoofdpijn waar ik nog elke maand aan leed, verdween enkele maanden geleden volledig door het oplossen van emotionele blokkades. Ik ben mezelf bijna dagelijks gaan behandelen met Reiki, wat heeft bijgedragen aan mijn heling.

Mijn persoonlijke ervaring heeft me doen inzien dat kiezen voor jezelf, zelfkennis en het opheffen van emotionele blokkades kunnen leiden tot een leven zonder migraine. Dit heeft me geïnspireerd om te werken als holistisch gids. Met behulp van de energie van kleur, geur en Reiki help ik nieuwsgierige mensen die gericht zijn op groei. Samen werken we aan het helen van emotionele blokkades, zodat ze weer vol energie kunnen leven vanuit hun Persoonlijke Kracht.

Het proces van het begrijpen van mijn eigen migraine en het helen ervan heeft me geleid naar een pad waarop ik anderen kan ondersteunen in hun reis naar een gezond en vervuld leven. Het is mijn passie geworden om anderen te helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn, zodat ze zich kunnen bevrijden van belemmerende klachten en hun leven ten volle kunnen leven.