Sanne

Illustration


Hallo! Mijn naam is Sanne en ik woon en werk in Zeist. Ik ben medisch antropoloog en heb twaalf jaar als onderzoeker en beleidsadviseur binnen de ziekenhuiszorg gewerkt. Een burn-out en de ontdekking van mijn hoogsensitiviteit zetten mij op het pad van holistische gezondheid, waarbij ik mij verdiepte in o.a. yoga, mindfulness, voeding en energetische geneeskunde. Sindsdien heb ik opleidingen gevolgd tot yoga docent, HSP-coach en holistisch coach en begeleid ik hoogsensitieve vrouwen naar meer bewustwording, balans en (mentale) gezondheid.

Als ervaringsdeskundige migraine weet ik welke impact een chronische aandoening op je leven kan hebben, en welke gevoelens hierbij vaak komen kijken. Via mijn columns voor Pacea deel ik over mijn dagelijks leven - waar migraine soms een deel van is - en mijn reis naar het helen van de aandoening met voeding- en leefstijl aanpassingen en inzichten uit de energetische geneeskunde. Ik belicht de soms rauwe realiteit van leven met migraine, maar ook de lichtpuntjes, inzichten en de invloed die je zelf kunt hebben. Hiermee wil ik bijdragen aan meer begrip en verbinden met anderen die met deze aandoening te maken hebben.

Migraine is een complexe ziekte waarbij zowel lichamelijke, mentale als emotionele factoren een rol spelen. Een holistische benadering is essentieel, waarbij je eigen detective speelt met hulp van een zorgverlener die naast je staat. Het is een persoonlijke reis waarbij ik iedere persoon meer eigen regie, een zorgverlener als Wardell en natuurlijk een verbetering van klachten gun.


Wil je contact opnemen naar aanleiding van mijn columns of ben je op zoek naar begeleiding bij het starten van jouw transformatieproces?
Mail me gerust!

E-mail: ln.aecap%40repaahcs.ennas