Miriam

Illustration


Ik ben Miriam de Lange, orthomoleculair diëtist en voedingsexpert bij migraine. Mijn sterke overtuiging dat voeding en gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heeft me geleid op mijn reis als orthomoleculair diëtist. Mijn holistische aanpak richt zich op diepgaande oorzaken, waarbij ik voeding zie als een krachtig geneesmiddel, en de noodzaak van balans in leefstijl benadruk.

Samen met Wardell heb ik binnen Pacea een interne richtlijn ontwikkeld om diëtisten te ondersteunen bij de behandeling van migraine bij hun cliënten. Deze op wetenschap gebaseerde tool is een waardevol hulpmiddel in de praktijk en wordt ook gebruikt bij de behandeling van mijn eigen cliënten met migraine.

Ik ben ervan overtuigd dat leefstijl de sleutel tot succes kan zijn in het verbeteren van migraine. Momenteel richt ik me binnen Pacea op de migrainecursus 'Migraine de Baas', waarvoor ik de module voeding heb ontwikkeld. Samen met andere experts helpen we mensen ontdekken hoe leefstijl hun migraine aanzienlijk kan verbeteren. Deze unieke cursus belooft echt verlichting van migraine en ik ben enthousiast om hieraan bij te dragen.

Wil je meer informatie over de migraine cursus? Laat het me vooral weten!
Email: ln.aecap%40egnal.ed.mairim