Miriam

Illustration


Mijn naam is Miriam de Lange. Ik heb een gezin met twee zoons van 8 en 12 jaar. Mijn hobby’s zijn bodypump (waar ik ook les in geef), hardlopen en sta ik graag langs de lijn voetbal te kijken bij mijn 2 zoons. Naast mijn gezinsleven heb ik al 11 jaar een eigen rijschool. Hoewel ik het daarin prima naar m’n zin heb mistte ik de uitdaging.
Mijn hart ligt bij voeding en sport. Daarom heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot diëtist te volgen, waarvan ik in 2023 hoop af te studeren. Naast deze studie heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut met succes afgerond. 
Als diëtist-in-opleiding en orthomoleculair therapeut heb ik veel geleerd over welke invloed leefstijl en met name de factor voeding heeft op ziekte. Hierbij kijk ik niet alleen naar de inname van de juiste voedingsstoffen, maar ook het vermijden van sommige stoffen aanwezig in voeding. Ik ben van mening dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan de preventie van ziekte. 
Ik geloof dat leefstijl een belangrijke rol speelt bij migraine. Als projectleider 'Innovatie' hou ik me dan ook bezig met het opzetten van een leefstijlcursus voor migraine. Gedurende drie maanden helpen onze experts je ontdekken welke leefstijl jouw migraine kan verbeteren. Deze cursus is uniek en kan het leven met migraine enorm verbeteren.

Wil je meer informatie over de migraine cursus? Laat het me vooral weten!
Email: ln.aecap%40egnal.ed.mairim