Diana

Illustration


Mijn naam is Diana Plat. Ik woon en werk in de regio Arnhem-Nijmegen. Na 15 jaar als leidinggevende in de uitzendbranche gewerkt te hebben, heb ik in 2019 een opleiding tot vitaliteitscoach gedaan, gevolgd door een opleiding tot vitaliteitsmanager. Ik werk als zelfstandige en heb op dit moment een hele mooie opdracht bij de gemeente Lingewaard. Hier ben ik medeverantwoordelijk voor het programma Allemaal Vitaal. 
Daarnaast hou ik me bezig met duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en ben ik interne coach en teamcoach. Ik verzorg ook trainingen met als titel “sleutelen aan je baan, zonder weg te gaan”. Kortom, allemaal projecten die me na aan het hart liggen. 
Het is mijn missie om mensen te helpen op belangrijke kruispunten in hun leven. Vitaliteit en leefstijl is daarbij heel belangrijk. Dagelijks zie ik hoe de kwaliteit van leven kan verbeteren door het aanpassen van leefstijl. Soms zelfs al door hele kleine aanpassingen. Daar help ik graag bij. 
Als ervaringsdeskundige op het gebied van migraine spreek ik hierbij ook uit eigen ervaring. Deze ervaring en mijn expertise zet ik graag in voor Pacea. Een tijd geleden heb ik daarom een Insta live Q&A sessie gedaan samen met Wardell voor Pacea over het thema “werk & migraine”. En sinds kort ben ik projectmanager leefstijlsuccesverhalen. Heel leuk om zo mijn steentje bij te kunnen dragen. 

Heb je vragen of opmerkingen over onze leefstijl succesverhalen? Heb je zelf een leefstijl succesverhaal die je met ons wilt delen? Of wil je advies over werk in relatie tot je migraine? Neem dan vooral contact met me op!
Telefoon: 06-24409604Email: ln.aecap%40talp.anaid.