Column

Just do it!

Just do it!

Zo luidt het aansprekende motto van Nike dat me opdraagt om me aldus te gedragen. Vandaar dat ik me vanaf de zonsverduistering van vorige maand in exact deze stand bevind, namelijk, actief!

Ik ga doen (en doe!) wat ik wilde gaan doen aan het begin van dit jaar teneinde een fijn en tevreden gevoel te hebben over mijzelf en mijn prestaties en verrichtingen. Ook dankzij de aan mezelf opgelegde goede voornemens voor 2024 en meestal dagelijkse affirmaties.

En zo ga ik met goede moed en mooie vooruitzichten de zomer in en probeer het maatschappelijke leed wat mij altijd raakt enigszins buiten de deur van mijn ziel te houden om stress en zorgen te verminderen.

Ik blijf normaal gesproken voornamelijk mentaal in beweging in plaats van fysiek, zo concludeerde ik na wat overpeinzingen, en daar moest verandering in komen. En wat helpt mij daarbij? Muziek!

Daarom, deze maand een kortere column waarin ik een linkje plaats naar een leuke playlist om elk uur zo'n 5 minuten even flink op te kunnen dansen! Muziek terwijl u werkt 2.0.

Doe je mee? En laat even weten in de comments wat je van de muziek vindt.

https://tinyurl.com/2vz8ybp8

En ondertussen, ik kan het toch niet laten, duik ik toch weer achter mijn laptop en bedenk een campagne, ben bezig met planningen en ben lekker aan het schrijven. Ook dat is fijn en goed voor mij! Plezier in het werk, plezier in het leven, minder stress, meer creatie en fijne mensen om mij heen.

Balans richting alweer de helft van het jaar 2024. Hoe vergaat het jullie tot dusver?