Candy

Illustration


Mijn naam is Candy Hennephof en ik woon samen met mijn vriend in Voorburg. In 2017 ben ik afgestudeerd als trendonderzoeker en conceptontwikkelaar. Na drie jaar een kantoorbaan gehad te hebben heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt: in de sportbranche werken. Nu ben ik werkzaam als personal trainer en coach ik mijn klanten op het gebied van mindset en voeding.
In 2017 kreeg ik reuma en kreeg ik veel medicatie die ik wekelijks moest nemen. Dit hielp direct, maar daarnaast sportte ik veel, wat ook aangeraden werd om te blijven doen. Maar ik wilde zo snel mogelijk van de medicatie af en ben zelf op onderzoek gegaan. Door mijn voeding aan te passen, kreeg ik minder ontstekingen en ben ik zelf de medicatie gaan afbouwen. Mijn reumatoloog schrok, maar ik vertelde mijn verhaal en zij steunde mij. Ik ben tenslotte diegene die mijn lichaam het beste kent. Zodoende had ik na twee jaar reuma geen last meer!
Voeding en een fijne leefstijl spelen nu dus een grote rol in mijn leven en ik wil dat ook aan anderen meegeven. Wij hebben maar één lichaam dus voedt het goed. Ik ben daarom een voorstander van intuïtief eten en luisteren naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Via LinkedIn kwam ik het bericht van Wardell tegen over Pacea. Ik begon Pacea te volgen, omdat ik geloof dat zijn verhaal op een dag werkelijkheid gaat worden: een leefstijlkliniek waar patiënten geen tot weinig medicijnen nodig hebben. Leefstijl gaat een grotere rol spelen in de medische wereld - ik stem voor! Een halfjaar later zag ik wéér een bericht van Wardell, omdat hij een ‘projectleider social media’ zocht. Ik voelde mij meteen aangesproken en heb hem een enthousiaste mail gestuurd. De rest is geschiedenis...

Wil je meer weten of heb je suggesties voor onze social media?Neem dan gerust contact met mij op.
Email: ln.aecap%40fohpenneh.ydnac