Anouk

Illustration


Ik ben Anouk van der Zande-van Erven, 31 jaar, getrouwd met Jordi en moeder van twee kinderen (een dochter van vier en een zoon van één). Mijn hobby’s zijn voetballen, wandelen en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Nadat ik tien jaar in de Isala in Zwolle als medisch secretaresse heb gewerkt, ben ik drie jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum. Dit bleek niet helemaal mijn plek te zijn en toen kwam ik via LinkedIn met Wardell in contact.
Toen Wardell vroeg of ik hem op administratief/organisatorisch vlak wilde ondersteunen hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ik help Wardell met het ondersteunen bij de start van de nieuwe ‘Leefstijlkliniek’ en vanaf januari ben ik ook bij Pacea betrokken. Erg leuk om hieraan bij te mogen dragen!

Ik haal er veel voldoening uit om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken en te ontzorgen, waarbij ik zoek naar dat extra stapje of stukje aandacht. Ik hou zowel organiseren als plannen en zorg graag voor verbinding.
Voeding en een fijne leefstijl spelen een grote rol in mijn leven. Ik heb mijn hele leven al schildklier- en hormoonproblemen. Sinds ik meer op mijn leefstijl en voeding let, voel ik mij stukken beter!

Ik geloof in het verhaal van Wardell: leefstijl als het kan, medicatie als het moet. Ik geloof dat leefstijl een enorm belangrijke rol speelt bij verschillende factoren.

Heb je vragen of opmerkingen voor mij? Dan hoor ik het graag van je!
Email: ln.aecap%40nevre.nav.kuona