Cursus 'Grip op je migraine'


Loop jij al tijden met migraine en heb je voor jouw idee alles al geprobeerd?
Gebruik je (steeds meer) medicatie en voel je je daar niet meer goed bij? Of wordt de lijst van vage klachten en/of bijwerkingen steeds langer?
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de juiste leefstijl migraine enorm kan verbeteren. Bovendien kan leefstijl, in tegenstelling tot medicatie, voor een duurzame verbetering zorgen in plaats van enkel symptoombestrijding.
Ben je ervan overtuigd dat jij jouw migraine bij de bron aan kunt pakken en ben jij bereid daar wat voor te doen?
Dan is deze cursus voor jou bedoeld!

Benieuwd hoe de juiste leefstijl jouw leven met migraine kan beïnvloeden?

Illustration

Heb jij migraine en...

● is de diagnose migraine vastgesteld door de huisarts of neuroloog?● ervaar je veel hinder van jouw migraine?● heb je minimaal 2 migraine aanvallen per maand?● heb je medicatie gekregen tegen jouw migraine-aanvallen, maar wil je het heft in eigen hand nemen?● ben je misschien zelfs 'uitbehandeld' in de reguliere zorg?● wil je geen symptoom bestrijden, maar het probleem aanpakken bij de oorsprong?

Hoe zou het voor je zijn als?

● Je minder (vaak) last hebt van migraine aanvallen● Je het eventuele gebruik van medicatie kunt verminderen● Minder vaak ziek op bed ligt als gevolg van jouw migraine● Jij weet wat voor jouw lichaam de trigger is voor een migraine aanval ● Je begeleid wordt naar de juiste zorg(professionals)● Je minder ziektedagen hebt op je werk als gevolg van migraine

Illustration

Start nu met de cursus 'grip op je migraine'!

In deze wetenschappelijk onderbouwde cursus ondersteunen wij jou in 12 weken middels 12 modules bij jouw migrainereis. Hierin nemen wij de belangrijke aspecten mee van zowel de reguliere als de complementaire zorg. 

Wetenschappelijk onderbouwd

Wetenschappelijk onderbouwde reguliere en complementaire leefstijlinformatie betreffende (de behandeling van) migraine. 

Begeleiding door zorgprofessionals

Wekelijks krijg jij online presentaties die gegeven worden door zorgprofessionals.

Aan de slag


Iedere week krijg jij zelfstudie opdrachten die jou steeds dichter bij je einddoel brengen om van je migraine klachten af te komen.

Ervaringen

Ik volgde een opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Mijn gezondheid maakt enorme sprongen en ik raakte volledig van de migraine medicatie af. En dat zonder sportscholen, diëten of tussenkomst van een arts! 
Dankzij gezonde voeding is mijn migraine verdwenen en heb ik mijn leven weer terug.

Marieke de Zwaan

De laatste drie jaar heb ik nauwelijks nog migraineaanvallen; de laatste was een half jaar geleden en die was vele malen milder dan alle voorgaande aanvallen.

Het grote verschil is dat ik me voelde alsof ik migraine was en nu voel ik me als iemand die soms migraine heeft. Het is alsof ik eindelijk mijn eigen gebruiksaanwijzing heb gevonden en ernaar kan gaan leven.

Layla Nederlof

Een combinatie van factoren op fysiek en mentaal gebied hebben ervoor gezorgd dat de hormonale migraine uitblijft. 
Kortom: er is geen quick fix, maar het is zeker haalbaar om van migraineaanvallen af te komen als je jouw leefstijl aanpast en de juiste voeding en voedingsstoffen binnenkrijgt.

Victoria Lakenman

Investering

Jouw investering voor dit programma is nu tijdelijk € 495,-

Wat levert de migraine cursus jou op? 

Twijfel jij nog waarom je deel zou nemen aan onze 12-weekse migraine cursus?
Ons doel? Jou inzicht geven, begeleiden en daarmee jou helpen jouw migraine-klachten te verminderen! 

Inzicht in de oorzaak van jouw migraine aanvallen

Migraine is een complexe en persoonlijke ziekte; ongeveer 85% van mensen met migraine heeft een uniek trigger profiel.In deze migrainereis helpen wij jou inzicht te geven in mogelijke oorzaken van jouw migraine. 

Begeleiding naar de juiste zorg(professionals)

Wij beschikken over een grote groep professionals. En niet onbelangrijk; deze professionals staan nauw in contact met elkaar, zodat we snel én gericht kunnen schakelen en jou kunnen begeleiden naar de professional .

arrow-1 copy 2Created with Sketch.

Minder (vaak) klachten

Dit is precies waar we het allemaal voor doen. Door jou inzicht te geven in de oorzaak/oorzaken van jouw migraine, jou te voorzien van de juiste informatie en tools én ervoor te zorgen dat jij in contact komt met zowel de juiste professionals als andere mensen met migraine, zorgen we ervoor dat jij minder (vaak) migraine gerelateerde klachten ondervindt!

Artboard 19

Minder medicatie

Medicatie is prettig om de symptomen van een ziekte te onderdrukken. Het neemt echter niet de oorzaak weg en gaat helaas regelmatig gepaard met allerlei vervelende bijwerkingen.Daarom is ons motto 'leefstijl waar het kan, medicatie waar het moet' en proberen we middels deze cursus ervoor te zorgen dat jij minder medicatie hoeft te gebruiken!

FAQ

 • Wat zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen?

  De diagnose migraine moet vastgesteld zijn door een huisarts of neuroloog.

 • Hoe groot is de kans dat mijn klachten verminderen/verdwijnen?

  Dat is moeilijk te zeggen, aangezien ieders migraine anders is. Wel is het zo dat de juiste leefstijl wel degelijk een positief effect kan hebben op migraine. Kijk bijvoorbeeld bij onze succesverhalen voor de geweldige resultaten die anderen boekten na het aanpassen van hun leefstijl. 

 • Kan ik op ieder willekeurig moment instromen?

  Nee, we werken met groepen. De mensen in deze groepen volgen met elkaar dezelfde onderwerpen. Als je je aanmeldt, word je in principe in de eerstvolgende beschikbare groep geplaatst. 

 • Op welke termijn kan ik verbetering verwachten?

  Dit is erg persoonlijk. Zo kan dit al vroeg zijn na de eerste week, pas na meerdere weken of pas na het einde van de training. De tijd tot verbetering hangt af van verschillende factoren, zoals welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jouw migraine en wanneer deze onderwerpen behandeld worden in de training. Aangezien het vaak lastig is om van tevoren te weten waar jouw migraine precies door zal verbeteren, adviseren wij onze deelnemers alle modules te doorlopen om de migraine zoveel mogelijk te kunnen verbeteren. 

 • Wordt het traject vergoed door mijn ziektekostenverzekering?

  Helaas wordt het traject (nog) niet vergoed door de ziektekostenverzekering. 

 • Hoe kan ik mij inschrijven?

  Dit kan door een email te sturen naar ln.aecap%40ofni of door je aan te melden via de button hieronder. 

Image placeholder

Start nu en krijg grip op je migraine!

Heb je vragen of wil je starten?
Stuur een mail naar ln.aecap%40ofni ófvul hieronder je gegevens in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Dank je wel!

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op!.

Can't send form.

Please try again later.